Правила на сайта

Условия за ползване

Моля внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.
Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които Дабъл ВН ООД предоставя Услуги на потребителите си посредством Интернет магазин vendingzona.com.

Тези условия обвързват всички потребители. Със зареждането на изградените хипер-връзки, разположени на сървъра на vendingzona.com или чрез заплащане ползването на платени услуги предлагани от него, Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.
Идентифициране на Потребителя с цел възпроизвеждане на изявлението му за приемане на Общите условия се извършва чрез съхранените в лог-файловете на сървъра vendingzona.com IP адрес на потребител, както и всяка друга информация.

1.    Правила за използване на сайта
Дабъл ВН ООД (наричан по-долу "Доставчик"), като създател и собственик на този интернет сайт vendingzona.com ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт (наричан по-долу "Сайт") само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е забранена. Материалите на този Сайт са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

2.    Права и отговорности на страните
Материалите и услугите в този Сайт са ограничени само до посочените условия за тях без да се осигуряват каквито и да е гаранции, включително търговски и целеви. Също така vendingzona.com не поема гаранция за точността и целостта на публикуваните материали, софтуера или услугите на този Сайт. vendingzona.com има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някоя от информацията публикувана в този Сайт е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти.

3.    Ограничение на отговорността
vendingzona.com, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети включително, но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или др., произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този Сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо vendingzona.com за възможност да възникнат такива вреди. В случай, че в следствие на използването на този Сайт, или материали от него от Ваша страна, доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране или поправка на оборудване или информация, ВИЕ поемате цялата отговорност и всички разходи, свързани с отстраняването на нанесените вреди.

4.    Използване на софтуер
Наличният Софтуер, който е достъпен чрез публикувани препратки от този Сайт е под закрилата на авторското право и е собственост на съответните производители и/или техните доставчици и партньори.

5.    Информация от потребителите
vendingzona.com не иска да получава конфиденциална или защитена информация от вас чрез този Сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. vendingzona.com използва личната информация, с цел да установи по-добре вашите нужди и интереси и така да можем да предоставим  услуги с по-добро качество. В някои случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да ви помогнем да заявите дадена поръчка или да изпълните дадена транзакция, да поддържаме контакт с Вас, да Ви информираме за наши продукти, услуги и оферти, да персонализираме промоционални оферти.
Доставчикът не разпространява по какъвто и да е начин (включително не продава и не отдава под наем, на лизинг и т.н.) изпратената от Вас лична информация на трети лица!

6.    Препратки към други Web сайтове, собственост на трети лица
Наличните препратки от този Сайт към Web сайтове, собственост на трети лица, са предоставени единствено и само за Ваше удобство. Ако използвате тези препратки, Вие ще излезете от този сайт. vendingzona.com не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за никой от тях или тяхното съдържание. По този начин vendingzona.com по никакъв начин не налага и не препоръчва тези сайтове на трети лица, нито информацията, публикувана в тях. При посещението си в някои от тези сайтове, Вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

7.    Препратки към този Сайт
Вие Можете да създавате препратки към този Сайт от други сайтове, но само след като приемете условията на vendingzona.com. За повече информация по този въпрос, моля да се свържете с нас на посочените координати.

8.    Промяна на цени на стоки
vendingzona.com има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на подаване на заявка. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, vendingzona.com има правото да откаже изпълнение на заявката и не дължи обещетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.
Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата, която е зачертана. Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата.

9.    Търговски марки
Всички използвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици.

10.    Общи бележки
vendingzona.com управлява този Сайт от офисът си в гр. Монтана, България. vendingzona.com може да променя Условията на ползване на сайта по всяко време, като след промяната актуализира датата на публикация.
 
Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите
Съгласно ЗЗП ние сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация:
1. Име и адрес: Дабъл ВН ООД, гр. Монтана, ул. Искър №7.
2. Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт.
3. Цената на стоките е изписана в български лева и е крайна за потребителя без да включва разходите за доставка.
4. Стойността на транспортните разходи за доставка, когато не е упоменато, че са включени в цената на стоките, можете да научите като се свържете с нас на посочените координати в меню ‘Контакти’ или чрез формата за запитване.
5. Не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас.
6. Доставката на поръчаните стоки се извършва с куриер или от оторизирани представители на Дабъл ВН ООД.
7. Плащането на стоките се извършва по начина, посочен по-долу в настоящите условия.
 
Условия за препратки към Сайта
Сайт с препратка към vendingzona.com трябва да отговаря на следните условия:
•    може да сочи към съдържание на vendingzona.com, но не и да го копира;
•    не трябва да създава рамки на браузъра или граници около съдържание на vendingzona.com;
•    не трябва да посочва неявно, че vendingzona.com налага или препоръчва него или продуктите му;
•    не трябва да дава невярна информация за продуктите или услугите на vendingzona.com;
•    не трябва да съдържа информация, която може да се определи като неподходяща, обидна или спорна, а само информация, подходяща за всички възрастови групи потребители.
 
Регистрация
За да ползвате нашите услуги Вие трябва да се регистрирате на сайта ни. Регистрацията е безплатна, прави се еднократно и ще Ви отнеме няколко минути. За целта трябва да предоставите лични данни като имена, адрес, телефон, е-мейл адрес, данни на организацията, на която ще се издаде фактура (ако желаете такава). Моля, не се регистрирайте, ако нещо в нея Ви притеснява или не сте съгласен с нея. Наличието на регистрация Ви дава възможност максимално лесно и бързо да поръчате отново, като системата Ви позволява да добавяте, изтривате и редактирате въведените от Вас данни по всяко време.
 
Поръчка
Вие можете да направите Вашата онлайн поръчка от www.vendingzona.com всеки ден от 0 ч. до 24 ч. Моля, имайте предвид, че наш представител ще Ви потърси на посочения от Вас телефонен номер за потвърждение на направената поръчка с цел избягване на злоупотреби и неточности!
Поръчки се приемат само за работни дни. При затруднение и/или нужда от съвет можете да се свържете с наш оператор на телефон: 0887 47 40 46 всеки работен ден от 9:00 ч. до 17:30 ч.
Отказ от стока, рекламации
Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 7 работни дни от получаване на стоката в случай , че те не са използвани, не е нарушавана цялоста на опаковката им и във вида, в който са получени.

При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов, съгласно съответните гаранционни условия на фирмата производител или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, в срок от пет работни дни считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя.

Отказ от сключен договор и възстановяване на заплатената цена

На основание чл. 55, ал.1 ЗЗП, купувач, който има качеството потребител по смисъла на ЗЗП, има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от доставената стока в срок 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката, в случай, че е изпълнено всяко едно от следните условия:

1. Оригиналната опаковка на стоката да не е отваряна в т.ч. да не е нарушена по никакъв начин целостта й.

2. Потребителят предварително, писмено да е уведомил Дабъл ВН ООД на имейл адрес: doublevn@abv.bg, че на основание чл. 55, ал.1 ЗЗП се отказва от доставената стока, като в уведомлението задължително посочва:
• При плащане с наложен платеж: банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената за стоката цена

3. Стоката да бъде върната лично от потребителя или чрез куриер.


При надлежно упражнено право на отказ от сключения договор от разстояние, ние възстановяваме на потребителя заплатената за стоката цена в пълен размер. Възстановяването се извършва по банков път, по посочената от потребителя банкова сметка , в срок до пет работни дни от връщането на стоката.

*Всички разходи по връщането на стоката в т.ч. транспортните, са изцяло за сметка на потребителя. До момента на предаването на стоката от потребителя на Дабъл ВН ООД, рискът от случайното й погиване или повреждане се носи изцяло от потребителя.
 
Преглед на стоката. Рекламации.

При получаването на стоката потребителят е длъжен незабавно да я прегледа и в случай, че констатира явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи, незабавно да информира лицето, извършващо доставката. Ако не направи това, вещта се смята за одобрена, като потребителят губи правото по-късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи.
Рекламации на закупени чрез онлайн магазина стоки се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно сроковете и условията на търговската им гаранция.

Адрес за жалби: гр. Монтана 3400 ул. Искър №7 офис: Дабъл ВН ООД