Реклама1 Реклама2

Вендинг Бъркалки

Вендинг Бъркалки

 

 

 

 

Показване:
Показване:
Подреждане по:
Бъркалки прозрачни 105мм.
Бъркалки прозрачни 105мм. за вендинг автомати. Цената е за стекче от 100бр. Цена на кутия..
1.10лв.
Бъркалки прозрачни 90мм.
Бъркалки прозрачни 90мм. за вендинг автомати! Цената е за стекче 100бр. Цена за пакет 1000бр. ..
0.90лв.